Syrop z malin jest doskonały na jesienne wieczory i zimowe chłody. Jeśli zrobicie go z tego przepisu to wyjdzie naprawdę smaczny syrop z całymi malinami. Maliny nie rozpadają się - dzięki temu można je wykorzystać do przystrojenia deserów lub ciast.
Składniki:
1 kg malin
1 litr wody
1 szklanki cukru
Przygotowanie:
1. Maliny przebieramy i płuczemy. Przekładamy do wcześniej przygotowanych słoiczków.
2. W garnku zagotowujemy wodę z cukrem aż do rozpuszczenia, gorącym syropem zalewamy maliny w słoiczkach, zakręcamy.
I conceive thjs internet site has got some real fantastic information for everyyone :D.
OdpowiedzUsuńThank you for the good writeup. It in fact was a amusement account
OdpowiedzUsuńit. Look advanced too far added agreeable from you!
By the way, how can we communicate?
I'm really inspired with your writing skills and aloso with the layout to your blog.
OdpowiedzUsuńIs thaqt this a paid theeme or did you customize it yourself?
Anyway stay up thhe nicxe hig quality writing, it's rare to peer a great weblog like tgis one these days..
We're a group of voluunteers and starting a new scheme in our
OdpowiedzUsuńcommunity. Your website offered us with hwlpful info to workk on. You've done a formidable process
and our whole neighborhood might be grateful too you.